De juffrouw: bijna 95.000 km

Bijna 1.500 km en heel wat leuke ritjes verder ben ik nog steeds dolbij met De juffrouw. De andere juffrouw (lees: Lieke) is op dit moment bezig om het bagagerekje wat onder het dasboard thuishoort te schuren en van nieuwe verf te voorzien.

Bagagerekje van De juffrouw

Bagagerekje van De juffrouw

Ondertussen heb ik zelf geïnvesteerd in een goede set dopsleutels, veel documentatie (aanrader: How to restore Volkswagen Beetle) en een geboortecertificaat. Het certificaat moet ik nog ontvangen, maar las dat dit wel even kan duren.

Vermoedelijk gaat De juffrouw na het (volgende?) weekeinde naar het onlangs verworven stallingsplekje. Voor die tijd, wilde ik alvast wat ruimte vrijmaken en bijvoorbeeld de achterbank thuis bewaren.

De juffrouw zonder achterbank

De juffrouw zonder achterbank

Onder de rug van de achterbank kwam ik een soort vreemd karton tegen. Vermoedelijk heeft een eerdere eigenaar dit geplaatst als isolatiemateriaal. Leuk, maar ik denk niet iets wat ik op dezelfde manier ga aanpakken.

12 volt accu van De juffrouw

12 volt accu van De juffrouw

De accu ziet er nog redelijk uit, maar meten is weten natuurlijk! Anderzijds is een nieuwe accu ook niet zo prijzig, dus wellicht gaat deze sowieso vervangen worden.

Samengevat: het échte klussen is begonnen!

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.