Bedankt iedereen!

Met gepaste trots kijk ik terug naar mijn tijd bij Kumina. Het is erg bevredigend om te zien wat er voor moois is ontstaan na het opstarten van ons bedrijf ergens in juni van het jaar 2007.

Kumina is met de jaren uitgegroeid van “dat ene bedrijfje met die techneuten” tot een serieuze en gerespecteerde ICT-partner met een indrukwekkend klantenbestand. Samen met leuke en enthousiaste mensen heb ik met veel liefde en plezier mogen werken aan interessante projecten, zowel technisch als niet-technisch.

Het was niet gemakkelijk om tot het besef te komen dat het verstandig is om iets dierbaars achter te laten en om van het toneel te verdwijnen. Gelukkig heb ik veel steun gekregen van vrienden, familie, mede-ondernemers, klanten, adviseurs en met name van m’n meisje Lieke. Alle bijdragen in welke vorm dan ook waardeer ik enorm, dus bedankt iedereen!

Wat zal de toekomst me brengen?

Alle handtekeningen zijn gezet, het is officieel. Tijd voor nieuwe uitdagingen!

Tags: , , , ,

One Response to “Bedankt iedereen!”

  1. Harrie Kohler Says:

    Hoi Kees,

    Toch wel verrassend dat je Kumina achterlaat. Ik ben uiteraard benieuwd wat je gaat doen, uit de blog maak ik op dat je nog geen idee hebt hoe de toekomst eruit zal zien.
    Ik wens je het allerbeste en hoop je zeker nog te ontmoeten.
    Harrie.

Leave a Reply