De juffrouw: geweldige hemel

Zojuist ben ik nieuwsgierig als ik ben een kijkje gaan nemen bij De juffrouw.

De juffrouw

Het plaatsen van de hemel is bijna klaar, zo bleek.

De nieuwe hemel in De juffrouw

Het ziet er goed uit!

Hemelmontage bij voorruit

Het dashboard is nog wel heel erg leeg nu. Als het een beetje meezit, komt daar snel verandering in!

Hemelmontage aan de linkerkant

Bij het monteren van de hemel viel op dat het koetswerk wat verbogen is. De smalle tochtroosters zijn daarom niet teruggezet om te voorkomen dat deze scheef gemonteerd zouden moeten worden. Echt functioneel zijn ze niet en zo is het mooier.

Hemelmontage aan de rechterkant

Tot slot alle ruiten en de bekleding nog, hierover snel meer!

Tags: , , ,

2 Responses to “De juffrouw: geweldige hemel”

 1. vera de kroon Says:

  Haaii! ik ben bezig met het restaureren van mijn kevertje. maar ik heb wat advies nodig betreft het monteren van de hemel. zou jij mij wat advies ed. kunnen keven? waar plak ik de demping? hoe krijg ik het strak?
  liefs vera

 2. kees Says:

  Hallo Vera,

  De foto’s zijn gemaakt bij ‘t Kevermagazijn uit Nuland in de toenmalige werkplaats. Wellicht kun je de eigenaar René van Brunschot eens vragen. Zie kevermagazijn.nl voor contactgegevens.

  Succes!

  Groetjes,
  Kees

Leave a Reply