StomStom ONE XL

De laatste weken leek mijn TomTom ONE XL steeds minder goed te werken. Erg vaak (en erg frustrerend) kon het apparaat geen sattelieten vinden, totdat je de huidige route verwijderde en opnieuw ging plannen. Vermoedelijk echt een fout in de programmatuur, dus besloot ik om met TomTome HOME een nieuwere versie van de TomTom programmatuur te installeren.

Het installeren leek goed te gaan, totdat TomTom HOME aangaf dat ik moest wachten terwijl het apparaat opnieuw op zou starten. Na enkele ogenblikken geduld leek er wat te gebeuren en verscheen er een rood kruis in het scherm…

Helaas, na wat zoekacties met Google kwam ik tot de conclusie dat ik nu een serieus probleem te pakken had en het maar afwachten was of ik het tot dusver geliefde apparaat nog aan de praat zou kunnen krijgen.

Gelukkig! De oplossing is om NAVCORE te repareren. Zie dit bericht bij Tweakers.

Tags: , , ,

Comments are closed.