Verlangen… Naar de tijd van voor de digitale revolutie?

Al sinds Kumina bestaat maken we gebruik van Google Calendar om onze agenda’s te beheren en synchroniseren. Handig, werkt eigenlijk altijd wel en alles klapper op de vuurpijl is het nog gratis ook!

Helaas is synchroniseren erg lastig. Zo heb ik een abonnement bij Toffa om synchronisatie met mijn Nokia E51 telefoon (snapt alleen SyncML) mogelijk te maken. In de praktijk werkt het synchroniseren vrij aardig dacht ik, totdat bleek dat met name wederkerende afspraken vaak foutief worden gekopieerd, ineens dubbel voor blijken te komen of spontaan gewoonweg verdwenen zijn… Toch vervelend als je nog maar net op tijd (of wellicht te laat…) ontdekt dat je een afspraak hebt!

Kortom, ik overwoog al concreet om een ouderwetse agenda aan te schaffen. In dit geval betekent synchroniseren wel (over)schrijven, maar in ieder geval hou je zelf de controle over het proces. Enfin, ik stond vanmorgen op het punt om naar een kantoorboekhandel te gaan maar werd al snel tegengehouden; er moest maar eens een apparaat met Android komen was het argument. Met alleen programmatuur van Google zou het toch wel goed moeten gaan?

Androids!

Als het goed is brengt de postbode binnenkort (morgen?) een HTC Desire. Eens zien of het goed blijft gaan en of mijn vertrouwen in de digitale revolutie weer zal herstellen…

Zo niet, tsjah eh… het apparaat kan ook muziek afspelen? 🙂

Tags: , , , , ,

Leave a Reply