Koptelefoon

Een tijd terug heb ik een Beyer Dynamic koptelefoon gekocht (een DT770 zo uit m’n hoofd). Een bewuste keuze, met name omdat ik soms rustig van muziek wil kunnen genieten en niet wil toeleggen op geluidskwaliteit. De koptelefoon is erg prettig om (ook langer) te dragen, maar is minder geschikt voor onderweg.

Om onderweg toch comfortabel van muziek te kunnen genieten, leek het me een goede oplossing om de mogelijkheden van m’n mobiele telefoon maar eens verder uit te diepen. M’n telefoon (een Nokia E51 zonder camera) heeft een 2,5mm ingang voor een koptelefoon. Nadeel is alleen dat deze ingang ook geschikt is voor een microfoon, en het dus niet mogelijk is om een normale koptelefoon te gebruiken. Helaas, want ik was erg benieuwd naar de SHE9850 en SHE9800 van Philips.

Tags: , , , ,

Comments are closed.