De juffrouw: demonteren

Het was alweer een tijdje geleden dat ik aan De juffrouw geknutseld had, dus wilde ik weer wat doen! Ook al vroor het vanochtend dat het kraakte, ik heb m’n gereedschap bij elkaar gezocht en ben aan de slag gegaan.

Allereerst ben ik op zoek gegaan naar de plek waar een tweetal bouten thuishoren. Tot dusver was van alle onderdelen duidelijk waar ze vandaan kwamen, behalve van twee kleine bouten. Tot dusver nam ik aan dat ze bij de kofferklep hoorden, maar niets bleek minder waar: ze houden de balk boven de schopborden vast.

Bevestiging steunbalk schopborden

Nieuwsgierig welke maat steeksleutel ik nu precies miste, heb ik even onder de motorklep gekeken. Wat bleek, de motorklep zit gewoon vast met 10mm bouten. Binnenkort nog maar eens op zoek naar een set steek-/ringsleutels dus!

Bevestiging motorklep

Na een warm kopje koffie (met dank aan de buurman) heb ik de voorbumper losgehaald en ook het grootste deel van de knipperlichten. De rubbers zijn allemaal erg verweerd, dus aan vervanging toe.

Voorbumper verwijderd

Inmiddels had ik het toch wel érg koud gekregen, dus heb ik opgeruimd en ben naar een warm thuis gegaan. Zo nog even m’n gereedschap schoonmaken en weer verder als het wat warmer is. 🙂

Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.